Monday, March 19, 2012

Cinnamon Rolls


Wow!! kali ni pulak cuba buat cinnamon roll...sebab tekak ni teringin nak makan cinnamon roll....kalau beli kat cinnabon memang marvellous tapi agak mahal sikit...kalau nak makan pun kena kira2 dulu...heee...hee... ingatkan kalau buat sendiri lagi senang..makanla sebanyak mana yang bole.... tapi bila tengok kat gambar ni...memang tak nampak macam cinnamon roll pun kan...tak pe...takpe... ini baru first time cuba..kalau dah selalu buat...mesti jadi  rock and roll....rasanya memang ada..."cinnamon"... anak2 pun suka....boleh la tu...cuma rupanya kena adjust lagi....Insyaallah selepas ni saya akan masukkan resepi nye...


Betul tak saya cakap...memang tak rupa cinnamon roll pun... hee..heee... selepas ni saya akan buat lagi dan make sure kali ni saya masukkan sekali dengan resepinye dan method nye sekali.... ok bye!

No comments:

COUNTRIES I'VE VISITED