Monday, March 19, 2012

Demam Aaron Aziz

Hi uols.. nak cerita sikit...tadikan kita jalan2 kat KL festival city, lepas tu tiba2 anak lelaki kita cakap "Mama, tadi nampak Aaron Aziz dengan wife dia"...so apa lagi..melenting la...maklumlah..kita memang minat dengan Aaron especially lepas cerita ombak rindu tu...Kita pun turun tangga ekskalator dengan anak lelaki kita..mencari-cari macam paparazi...last2 kita nampak la dia...ramai tengah kerumun dan ambik gambar...Pastu cepat2 la kita call anak bongsu kita sebab dia ni pun boleh tahan jugak minat kat Aaron Aziz...apa lagi tergedik2 la dia .....finally dapat gak ambik gambar dengan Aaron Aziz ..anak bongsu kita jer...kita tak dapat...maluuu... Mula la dia tanya "Abang, kenapa pukul Maya Karin kuat2"...pastu Aaron jawab "dah pengarah suruh pukul kuat2...pukul je la..." heee...heee..cutenye...sampai anak bongsu saya pun dari KL festival sampailah rumah..asyik jer sebut2 nama Aaron Aziz...sakitnya hatii saya... 



Lepas tu kan...dia cakap lagi sebelum nak tido.."Mama , terlupa pulak nak cakap dengan abang Aaron Aziz..betul ke dia nak jadi penyanyi?"....tak habis2 anak pompuan saya ni..rupa2nya asyik dok ingat abang aaron aziz....

1 comment:

Nora said...

Love you Aaron!!!!!

COUNTRIES I'VE VISITED